Zero Waste Cooking
Zero Waste Cooking
Αθανασία Μανθάτη
Ημερομηνία & Ώρα
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, Ώρα: 14:00
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ώρες
Τοποθεσία
ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Κάνιγγος 15-17, Αθήνα, Online - Live Steaming
Προσφορά
Προσφορά -20% για εγγραφή και στο σεμινάριο “Ελληνική Κουζίνα” που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου!
Περιγραφή
Η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση υλικών είναι μονόδρομος για τη βιωσιμότητα του πλανήτη. Η chef και χημικός Αθανασία Μανθάτη μας δείχνει “χίλιες και μία” στρατηγικές zero waste για την κουζίνα μας, όπου κάθε υλικό έχει τη δική του ξεχωριστή αξία!
Σε ποιους απευθύνεται
- Ερασιτέχνες & επαγγελματίες μάγειρες
- Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
- Vegans και vegetarians
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ή
- Καλέστε στο 210 32.32.323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00