Advanced Bartending
Advanced Bartending
Αργύρης Σελιμάς
Ημερομηνία & Ώρα
22 Ιανουαρίου 2024, Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 15:00-19:00
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 35 ώρες
Τοποθεσία
ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Αγίου Ανδρέου 95, Πάτρα
Περιγραφή
Ο βραβευμένος mixologist του Abbey Kitchen Bar, Αργύρης Σελιμάς σε ταξιδεύει στον κόσμο των spirits & των cocktails με το δικό του μοναδικό τρόπο. Σύγχρονες & εντυπωσιακές τεχνικές (υγρό άζωτο, ξηρός πάγος, sous vide, κ.ά.), signature συνταγές “with a twist”, πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες πρώτες ύλες συνθέτουν το πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της αγοράς! Για Bartenders που θέλουν πραγματικά να ξεχωρίσουν!
Κλείσε τη θέση σου με την προσφορά -30%.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Εισηγητής
Αργύρης Σελιμάς
Head Bartender του Abbey Kitchen Bar,
γνωστός για τη δημιουργία μοναδικών συνταγών.
Καθηγητής στον Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων
του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.
Θεματικές ενότητες
- Αποστάγματα (Ανάλυση σε βάθος – Γευστική δοκιμή)
- Τεχνικές πώλησης
- More Classic & Modern cocktails
- Ηot Cocktails
- Ηomemades
- Infusions – Sous Vide
- Zero Waste τεχνικές
- Μαρμελάδες Φρούτων
- Fat Wash
- Milk wash
- Δημιουργία τουλάχιστον ενός signature cocktail από κάθε καταρτιζόμενο
- Επίσκεψη σε αποστακτήριο
Σε ποιους απευθύνεται
- Σε επαγγελματίες bartenders που θέλουν να εξελιχθούν
- Σε ερασιτέχνες με βασικές γνώσεις που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε χώρους υψηλών απαιτήσεων
- Σε σπουδαστές σχολών τουρισμού, επισιτισμού, κ.ά.
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου
- ή κάλεσέ μας στο 2610.277.770 Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30
- ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 95.