IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Γιατί η ζήτηση για graphic designers διαρκώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια;

Αν η καλλιτεχνική σου φύση ζητά μια επαγγελματική διέξοδο, η Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων αποτελεί μια επιλογή με πολλές προοπτικές απασχόλησης.

  H Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων αποτελεί μια επιλογή με πολλές προοπτικές απασχόλησης και μεγάλη ζήτηση στην αγορά, τόσο σε freelance συνεργασίες που σου δίνουν τη δυνατότητα για ένα ευέλικτο πρόγραμμα, όσο και μόνιμης (9-5) εργασίας σε marketing departments επιχειρήσεων και οργανισμών κάθε τύπου.

 

  Με την digital παρουσία των εταιρειών να ενισχύεται όλο και περισσότερο και τα διαφημιστικά εργαλεία των social media πλατφορμών να επιλέγονται συστηματικά για τις on-line καμπάνιες προώθησης, ο ρόλος των graphic designers γίνεται όλο και πιο απαραίτητος για κάθε marketing team, αλλά και δημιουργικά agencies, που αναλαμβάνουν εξωτερικές συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς.

 

  Ωστόσο, αν το συμβατικό ωράριο των εταιρειών δεν σου ταιριάζει και θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο στον προγραμματισμό των tasks σου ή επιθυμείς να εργάζεσαι remotely από κάθε μέρος του πλανήτη, τότε οι freelance επιλογές είναι αμέτρητες και φυσικά μπορούν να έρθουν όχι μόνο μέσω της «παραδοσιακής» από στόμα σε στόμα μεθόδου ευχαριστημένων πελατών, αλλά και μέσω πλατφορμών εύρεσης freelance συνεργασιών, όπως το Fiverr, το Upwork, το PeoplePerHour, το Freelancer κ.ά.

 

  Ακόμα και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων προκειμένου να ξεχωρίσουν στο τοπίο του έντονου ανταγωνισμού, εστιάζουν όλο και περισσότερο πλέον στη δημιουργία και διατήρηση μιας ιδιαίτερα προσεγμένης εικόνας, τόσο σε off-line επίπεδο (υλικά συσκευασίας, branding χώρων κλπ.), όσο και digitally, αναζητώντας έτσι διαρκώς σταθερούς εξωτερικούς συνεργάτες που θα συμβάλλουν με την τεχνογνωσία τους προς το σκοπό αυτό. Παράλληλα, τα e-shops έχουν δημιουργήσει μια νέα καταναλωτική πραγματικότητα, κάνοντας την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο, τη στιγμή που οι ιδρυτές τους δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στο στήσιμο ενός λειτουργικού και αισθητικά άρτιου site, όσο και στην online διαφήμιση.

 

  Η ΣΒΙΕ, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στις σπουδές Γραφιστικής (Graphic Design), προσφέροντας εξειδίκευση στις λειτουργίες των πιο περιζήτητων προγραμμάτων σχεδίασης, όπως οι διάσημες σουίτες της Adobe, σε υπερσύγχρονα PC Labs και σχεδιαστήρια. Παράλληλα, μέσω του κορυφαίου δικτύου συνεργατών της ΣΒΙΕ οι σπουδαστές και απόφοιτοι έχουν απεριόριστες ευκαιρίες πρόσβασης σε ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτικής τους άσκηση, αλλά και να αποκατασταθούν επαγγελματικά. 

 

 Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τις ευκαιρίες απασχόλησης εδώ. 

 

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ