IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Αισθητική, Μακιγιάζ, Ποδολογία ή Κομμωτική;

Τα επαγγέλματα Ομορφιάς που δεν βγαίνουν ποτέ «εκτός μόδας»!

  Οι Σπουδές Ομορφιάς αποτελούν μια επιλογή που δεν απογοητεύει, καθώς προσφέρει πολλές διεξόδους σταδιοδρομίας λόγω των διαφόρων εξειδικεύσεων που διαθέτουν, αλλά και της σταθερά υψηλής ζήτησης σχετικών επαγγελματιών από την αγορά.

 

  Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια το wellness και η περιποίηση, έχουν «κερδίσει» ακόμα περισσότερους οπαδούς, με αποτέλεσμα τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες να αναζητούν καταρτισμένους επαγγελματίες που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν μια αψεγάδιαστη εικόνα.

 

  Η φροντίδα του δέρματος βρίσκεται στην «κορυφή» της περιποίησης για άντρες και γυναίκες, που θέλουν να διατηρήσουν μια υγιή, λαμπερή και ενυδατωμένη όψη. Οι αισθητικοί με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους προτείνουν ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες για τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να πετύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω ζητούμενα, οι beauty experts της ΣΒΙΕ έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στις Σπουδές Αισθητικής, όπου οι ανερχόμενοι επαγγελματίες του κλάδου εκπαιδεύονται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σε όλες τις σύγχρονες θεραπείες αισθητικής προσώπου και σώματος, στη χρήση μηχανημάτων τελευταίας γενιάς που συναντάμε στα κέντρα αισθητικής, αλλά και σε όλα τα σύγχρονα trends του Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

 

  Η Αισθητική Άκρων αποτελεί μία άλλη περιζήτητη ειδικότητα με τις υπηρεσίες των επαγγελματιών του κλάδου να επιλέγονται από το κοινό με εξαιρετικά μεγάλη συχνότητα, χτίζοντας έτσι ένα πελατολόγιο που τους επισκέπτεται σε πολύ τακτική βάση. Η ΣΒΙΕ διαθέτει υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά nail spa, όπου μπορείς να εκπαιδευτείς σε όλες τις διαδεδομένες τεχνικές Μανικιούρ – Πεντικιούρ, αλλά και σε πιο εξειδικευμένες μορφές περιποίησης που σχετίζονται με παθήσεις και την ανατομία των ποδιών, από καταξιωμένους ποδολόγους.

 

  Η Κομμωτική και το Βarbering αποτελούν μία ακόμα επαγγελματική επιλογή που δεν αγγίζει η κρίση. Ιδιαίτερες τεχνικές κουρέματος, ειδικές θεραπείες επανόρθωσης, χτενίσματα για κάθε περίσταση, αλλά και η πιο διαδεδομένη μορφή αντρικής περιποίησης που δεν είναι άλλη από το σχηματισμό και την περιποίηση της γενειάδας και το κούρεμα των μαλλιών, αποτελούν μερικά μόνο από τα αντικείμενα εκπαίδευσης πάνω στα οποία εξειδικεύονται οι ανερχόμενοι hair experts και barbers της ΣΒΙΕ.

 

Όλες οι παραπάνω επιλογές σπουδών στο χώρο της Ομορφιάς, παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με τους αποφοίτους της Σχολής να έχουν προτάσεις απασχόλησης σε κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, barber shops, nail spa κ.ά. Ταυτόχρονα, μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, διευρύνοντας διαρκώς το πελατολόγιό τους και αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδά τους, μέσα από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίας που παρέχουν.

 

Ανακάλυψε όλες τις ειδικότητες Ομορφιάς της ΣΒΙΕ εδώ.

 

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ