IEK SBIE IEK SBIE logo
Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Vegan Συνταγές & Πρώτες Ύλες με Πολλή Πρωτεΐνη

SBIE Vegan Seminar

Vegan Συνταγές & Πρώτες Ύλες με Πολλή Πρωτεΐνη

Χριστίνα Ζουπάνου

Ημερομηνία & Ώρα

Κυριακή 19/3/2023 & Ώρα 14:30

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ώρες

Τοποθεσία

ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Κάνιγγος 15-17, Αθήνα ή Online (σύγχρονη τηλεκπαίδευση)

Προσφορά

75€ 60€ για διά ζώσης συμμετοχή & 45€ 30€ για online παρακολούθηση

Περιγραφή


Αν θέλεις και εσύ να μάθεις από πού παίρνουν οι vegans την πρωτεΐνη τους και να ετοιμάζεις γεύματα με πολλή πρωτεΐνη στο σπίτι, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα! Παρέα θα μαγειρέψουμε 5 νόστιμες συνταγές που θα σε πείσουν για το πόση πρωτεΐνη μπορείς να καταναλώσεις στο πλαίσιο της vegan διατροφής! Πέρα από τις συνταγές που θα υλοποιήσουμε, θα μάθουμε όλες τις κύριες πηγές πρωτεΐνης και πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε πολλές και διαφορετικές συνταγές!

 

 

Εισηγήτρια

 

Γεια χαρά! Ονομάζομαι Χριστίνα Ζουπάνου και για όσους με γνωρίζουν από το Instagram είμαι η «AVeganFoodie»! Είμαι 30 ετών, ακολουθώ τη vegan διατροφή, λατρεύω τα ζώα, τη φύση, να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και να ασχολούμαι με τον εσωτερισμό. Στον ελεύθερό μου χρόνο θα με βρεις να μαγειρεύω, να διαλογίζομαι, να κάνω πλάκα με τους φίλους μου ή να ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Επαγγελματικά ασχολούμαι με τα εξής:

• Προωθώ το vegan φαγητό και lifestyle στη χώρα μας μέσω του @aveganfoodie_ . Φτιάχνω δηλαδή vegan συνταγές και βοηθάω τον κόσμο στη μετάβασή του προς έναν plant based τρόπο ζωής.
• Είμαι ιδρυτικό μέλος του Σ.Κ.Ε.Π., ενός ΜΚΟ o οποίος ασχολείται με την επανένταξη των ατόμων με αναπηρία στη κοινωνία. Στόχος μας ένας κόσμος με ίσες ευκαιρίες, όπου όλ@ ανεξαιρέτως αισθάνονται χρήσιμ@.
• Κάνω consulting σε εταιρείες στο κομμάτι του digital marketing και διαχειρίζομαι social media accounts εταιρειών.
• Τέλος, ασχολούμαι με τις ενεργειακές και εναλλακτικές θεραπείες ως καθοδηγήτρια.

* Η Χριστίνα Ζουπάνου ασχολείται με την εκπαίδευση στο κομμάτι της μαγειρικής και της πληροφόρησης. Δεν είναι διατροφολόγος και δεν μπορεί να απαντήσει σε εξειδικευμένες / εξατομικευμένες ερωτήσεις που αφορούν σε διατροφικά ζητήματα ή σε θέματα υγείας.

 

 

Θεματικές Ενότητες

 

Συνταγές 

 

  1. Smoothie με χειροποίητο βούτυρο ξηρών καρπών (κάσιους – φιστίκι peanut) και κατεψυγμένο κουνουπίδι – θα μάθουμε τα μυστικά της παρασκευής καλού βούτυρου ξηρών καρπών στο σπίτι
  2. Ταϋλανδέζικη σαλάτα με μαριναρισμένο tempeh – θα μάθουμε τι είναι το tempeh, γιατί είναι καλό να το εντάξουμε στη διατροφή μας και ιδέες για να το χρησιμοποιούμε
  3. Σπετσοφάι με μπουκίτσες “λουκάνικο” φακής Γλυκόξινα Noodles λαχανικών με tofu stir fry – θα πούμε πολλά για το tofu και πώς μπορούμε να το εντάξουμε στη διατροφή μας
  4. Κέικ «τυριού» με αμύγδαλα και miso

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

  • Σε Vegans και λάτρεις της plant based διατροφής
  • Σε fans της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
  • Σε σπουδαστές σχολών γαστρονομίας

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής

 

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
  • ή καλέστε μας στο 210.32.32.323 για μια πλήρη ενημέρωση.

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ