Vegan Εστιατορικά Γλυκά
Vegan Εστιατορικά Γλυκά
Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργος Βαϊδάνης
Ημερομηνία & Ώρα
Κυριακή 5 Μαρτίου, 14:30 - 20:30
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες
Τοποθεσία
Εργαστήριο Γαστρονομίας ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αγ. Ανδρέου 95, Πάτρα
Προσφορά
Προσφορά έως 15 Φεβρουαρίου:
Για δια ζώσης συμμετοχή από 120€ μόνο 90€
Για διαδικτυακή συμμετοχή από 90€ μόνο 60€
Περιγραφή
Οι κορυφαίοι chefs του SBIE Vegan School, Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργης Βαϊδάνης, παρουσιάζουν στο κοινό της Πάτρας το πιο γλυκό masterclass της χρονιάς!
Η δημιουργική πλευρά της plant-based ζαχαροπλαστικής από το Α ως το Ω. Μοναδικές τεχνικές και συνταγές για την παρασκευή signature desserts που περιλαμβάνονται σε banquet menus, χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης, σύμφωνα με τις αρχές της εστιατορικής τέχνης.
Για επαγγελματίες που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και ερασιτέχνες που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.
Θεματικές ενότητες
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
Chef Νίκος Γαϊτάνος
1) Μήλο & Καπνός
Κέικ μήλου, χαλβάς μήλο, κίτρινο φιρίκι γεμιστό με τραγανό φυστικοβούτυρο, σιρόπι μήλου με κουρκουμά, κρέμα μήλου με μαστίχα, σαντιγί και κάπνισμα με ξύλο μήλου
2) 4 Εποχές
Χειμώνας: Τερίν σοκολάτας με φυστίκια Αιγίνης, κουλί μάνγκο και ράσμπερι
Άνοιξη: Κανόλι φράουλα
Καλοκαίρι: Τρίγωνα Πανοράματος με πεπόνι
Φθινόπωρο: Τάρτα με πετιμέζι και σταφύλια
Chef Γιώργος Βαιδάνης
1) Τάρτα με κρέμα μάγκο και λάιμ, στρώση μπανάνας, καψαλισμένη μαρέγκα και ξύσμα λάιμ
2) Επιδόρπιο με ωμοφαγική βάση από πεκάν , κρέμα γκανάς με silken tofu, namelaka espresso, σαντιγί με άρωμα καφέ και chocolate cinnamon “web”
Σε ποιους απευθύνεται
- Επαγγελματίες chefs και pastry Chefs
- Ερασιτέχνες που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική
- Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
- Vegans και vegetarians
- Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
- Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ή
- Καλέστε στο 2610.277.770 για μια πλήρη ενημέρωση