Ελληνική Κουζίνα
Ελληνική Κουζίνα
Νίκος Γαϊτάνος, Γιώργης Βαϊδάνης
Ημερομηνία & Ώρα
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, Ώρα: 14:00
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 12 ώρες
Τοποθεσία
ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Κάνιγγος 15-17, Αθήνα, Online - Live Steaming
Προσφορά
Προσφορά -20% για εγγραφή και στο σεμινάριο “Zero Waste Cooking” που διεξάγεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου!
Περιγραφή
Οι κορυφαίοι chefs, Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργης Βαϊδάνης, παρουσιάζουν την ελληνική κουζίνα… αλλιώς. Αγαπημένα παραδοσιακά φαγητά, πίτες και “κρεατικά” στην plant-based, εξίσου λαχταριστή, εκδοχή τους! Ένα ξεχωριστό σεμινάριο για απαιτητικούς “ουρανίσκους”, με τεχνικές και συνταγές που θα εντυπωσιάσουν επαγγελματίες, ερασιτέχνες και λάτρεις της υγιεινής διατροφής.
Συνταγές
- “Σουβλάκι” μερίδα (με χειροποίητη πίτα, γύρο μανιταριών και σόγιας, τζατζίκι κ.ά.)
- Εξοχικό στη γάστρα (με φιλετάκια σόγιας, jackfruit, tofu & μανιτάρια, λαχανικά & φυτική γραβιέρα)
- Μουσακάς με 3 κιμάδες ( jackfruit, πρωτεΐνη αρακά, καρύδια)
- Σπανακόπιτα με χειροποίητο φύλλο και “φέτα” από tofu
- “Ψαρόσουπα” με jackfruit
- Σπετζοφάι με λουκάνικο μανιταριών
- Φιλετάκια σόγιας πρασοσέλινο
- Σουτζουκάκια με μαύρη φακή και μανιτάρια
- Γαλακτομπούρεκο
- Καρυδόπιτα
- Ανοιχτή γαλατόπιτα με σφολιάτα
- Ελληνικά cacao cinnamon rolls (aka “ροξάκια”)
Σε ποιους απευθύνεται
- Επαγγελματίες chefs
- Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική
- Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
- Vegans και vegetarians
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ή
- Καλέστε στο 210 32.32.323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00