Τεχνικές Fake Meat / Fake Fish
Τεχνικές Fake Meat / Fake Fish
Νίκος Γαϊτάνος & Γιώργης Βαϊδάνης
Ημερομηνία & Ώρα
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 @ 14:30-20:30
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες
Τοποθεσία
ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα
Προσφορά
Προσφορά έως 5 Φεβρουαρίου:
Για δια ζώσης συμμετοχή από 120€ μόνο 90€
Για διαδικτυακή συμμετοχή από 90€ μόνο 60€
Περιγραφή
Οι κορυφαίοι chefs και καθηγητές του SBIE Vegan School, Νίκος Γαϊτάνος και Γιώργης Βαϊδάνης, παρουσιάζουν την plant-based εκδοχή αγαπημένων πιάτων “κρεατικών” και “ψαρικών”, χωρίς ζωικά προϊόντα! Ένα ξεχωριστό masterclass με τεχνικές και συνταγές που θα εντυπωσιάσουν επαγγελματίες, ερασιτέχνες και λάτρεις της υγιεινής διατροφής.
Θεματικές ενότητες
Συνταγές
Chef Γιώργης Βαϊδάνης
- “Σαλάμι” από πρωτεΐνη σίτου (σεϊτάν)
- “Φιλέτο” από πρωτεΐνη σίτου με smashed baby πατάτες και σάλτσα τυριού με σχοινόπρασο
- “Γύρος” 2 ways: γύρος σόγιας και γύρος μανιταριών με σάλτσα remoulade και γαρνιτούρα λαχανικών
- Tacos με “pulled pork” από τζακ φρουτ και exotic salsa
Chef Νίκος Γαϊτάνος
- “Ψαροκροκέτες” με τόφου και σκορδαλιά από πεκάν
- “Κοντοσούβλι” από φιλέτο σόγιας
- “Τονοσαλάτα” με τζακ φρουτ και χειροποίητη vegan μαγιονέζα
- Σούπα bouillabaisse με ανθό μπανανιάς και λεβάντα
- Sushi guncan με τυρί κρέμα από κάσιους και καπνιστό “σολωμό” από καρότο
Σε ποιους απευθύνεται
- Επαγγελματίες chefs
- Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική
- Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
- Vegans και vegetarians
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ή
- Καλέστε στο 210 32.32.323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00
ή
- Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Πλ. Κάνιγγος 15-17