IEK SBIE IEK SBIE logo
Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Sugar-Free Vegan Cakes Workshop

ΣΒΙΕ σεμινάριο για γλυκά χωρίς ζάχαρη

Sugar-Free Vegan Cakes Workshop

Vegan Gecko (Ηλιάνα Μπάκα)

Ημερομηνία & Ώρα

Κυριακή 12 Μαρτίου, 14:30-18:00

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3,5 ώρες

Τοποθεσία

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο vegan γαστρονομίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (Κάνιγγος 15, Αθήνα)

Περιγραφή

 

Η Vegan Gecko σε καλεί σε ένα ανατρεπτικό session Vegan Ζαχαροπλαστικής, για να μάθεις πώς να ετοιμάζεις τούρτες χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης ή ζάχαρη, ώστε να είναι diabetic friendly και χαμηλές σε θερμίδες, χωρίς όμως να… «χάνουν» στη γεύση!

 

 

Τιμή σεμιναρίου:

 

Δια ζώσης 120€

 

Early bird offer μέχρι 28 Φεβρουαρίου 90€

 

Online 90€

 

Early bird offer μέχρι 28 Φεβρουαρίου 60€

 

 

Εισηγητές


Η Vegan Gecko (Ηλιάνα Μπάκα) είναι γεννημένη στην Αθήνα το 1991. Πάντα ήταν καλλιτεχνική φύση, αλλά από όταν έγινε vegan το 2015 ανακάλυψε το πάθος της για τη ζαχαροπλαστική. Παρακολούθησε σεμινάρια στη Ρώμη και αποφάσισε να το κάνει στόχο ζωής ώστε μέσω του πάθους της για τη ζαχαροπλαστική & την αγάπη της για τη φιλοσοφία του βιγκανισμου να δείξει στο κόσμο πως τα βιγκαν γλυκά είναι εξίσου πεντανόστιμα & όμορφα με τα συμβατικά.

 

 

Θεματικές ενότητες

 

  • Αμερικάνικη Τούρτα Λεμόνι/ Φράουλα χωρίς Ζάχαρη

 Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζεται η παρασκευή παντεσπανιών με 2 διαφορετικά, υγιεινά γλυκαντικά, καθώς και η ετοιμασία βουτυρόκρεμας και μαρμελάδας χωρίς ζάχαρη. Η ενότητα ολοκληρώνεται η σύνθεση-χτίσιμο της τούρτας με βασικό σχέδιο.

  • Τούρτα Σοκολατίνα Πραλίνας Φουντουκιού χωρίς Ζάχαρη

 Η δεύτερη ενότητα επικεντρώνεται στην παρασκευή μπράουνι και κρέμας-μους χωρίς aquafaba, καθώς και στην παραγωγή σπιτικού φουντουκοβούτυρου και γκανάς. Η τούρτα ολοκληρώνεται με παρουσίαση τεχνικών χτισίματος για cakes παρόμοιου τύπου.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

  • Vegans και vegetarians
  • Λάτρεις της υγιεινής διατροφής 
  • Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική
  • Σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών κ.ά.
  • Επαγγελματίες Chef και Pastry Chef
  • Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής

 

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

ή

  • Καλέστε στο 210.32.32.323 για μια πλήρη ενημέρωση

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ