Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
Βασίλης Κρανιάς
Ημερομηνία & Ώρα
6 Μαρτίου 2023
Διάρκεια
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 20 ώρες
Τοποθεσία
ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Αγίου Ανδρέου 95, Πάτρα
Περιγραφή
Ο Chef de Cuisine του βραβευμένου Melia Restaurant (Ζάκυνθος), Βασίλης Κρανιάς, σε ταξιδεύει σε γεύσεις, χρώματα και υφές που θα καταπλήξουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες – λάτρεις της ζαχαροπλαστικής. Οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν signature συνταγές “with a twist”, θα εφαρμόσουν εντυπωσιακές τεχνικές και θα γνωρίσουν τα μυστικά της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής από έναν Chef με τεράστια διεθνή εμπειρία και διακρίσεις.
Κλείσε τη θέση σου με την προσφορά -30%.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Εισηγητής
Βασίλης Κρανιάς
Chef με σημαντική διαδρομή σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχοντας θητεύσει σε κουζίνες με αστέρια Michelin, σήμερα είναι ο Head Chef στο βραβευμένο Melia Fine Dining.
Καθηγητής στο Τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.
Θεματικές ενότητες
- Mirror glaze – δημιουργία “γυαλιού”
- Αποδομημένες πίτες (μηλόπιτα)
- Χειροποίητες σοκολάτες
- Στρώσιμο σοκολάτας σε διαφορετικές θερμοκρασίες
- Χειροποίητες πραλίνες
- Sorbet με υγρό άζωτο
- Σφαιροποίηση
- Σύγχρονη διακοσμητική
Σε ποιους απευθύνεται
- Σε επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στη ζαχαροπλαστική
- Σε ερασιτέχνες που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων
- Σε σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, τουρισμού κ.ά.
Δηλώσεις συμμετοχής
- Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου
- ή κάλεσέ μας στο 2610.277.770 Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30
- ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 95.