IEK SBIE IEK SBIE logo
Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική

Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική banner

Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική

Βασίλης Κρανιάς

Ημερομηνία & Ώρα

6 Μαρτίου 2023

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 20 ώρες

Τοποθεσία

ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Αγίου Ανδρέου 95, Πάτρα

Περιγραφή


Ο Chef de Cuisine του βραβευμένου Melia Restaurant (Ζάκυνθος), Βασίλης Κρανιάς, σε ταξιδεύει σε γεύσεις, χρώματα και υφές που θα καταπλήξουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες – λάτρεις της ζαχαροπλαστικής. Οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν signature συνταγές “with a twist”, θα εφαρμόσουν εντυπωσιακές τεχνικές και θα γνωρίσουν τα μυστικά της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής από έναν Chef με τεράστια διεθνή εμπειρία και διακρίσεις.

 

 Κλείσε τη θέση σου με την προσφορά -30%.

 

 Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

 

Εισηγητής


Βασίλης Κρανιάς
Chef με σημαντική διαδρομή σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχοντας θητεύσει σε κουζίνες με αστέρια Michelin, σήμερα είναι ο Head Chef στο βραβευμένο Melia Fine Dining.

Καθηγητής στο Τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

 

 

Θεματικές ενότητες

 

  • Mirror glaze – δημιουργία “γυαλιού”
  • Αποδομημένες πίτες (μηλόπιτα)
  • Χειροποίητες σοκολάτες
  • Στρώσιμο σοκολάτας σε διαφορετικές θερμοκρασίες
  • Χειροποίητες πραλίνες
  • Sorbet με υγρό άζωτο
  • Σφαιροποίηση
  • Σύγχρονη διακοσμητική

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

  • Σε επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στη ζαχαροπλαστική
  • Σε ερασιτέχνες που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων
  • Σε σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής, τουρισμού κ.ά.

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής

 

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου
  • ή κάλεσέ μας στο 2610.277.770 Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30
  • ή επισκέψου τις εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 95.

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ