IEK SBIE IEK SBIE logo
Εκδήλωσε ενδιαφέρον
ΣΒΙΕ Σεμινάριο bartending

Bartending

Χρήστος Λάγιος, Γιάννης Μηλιώτης

Ημερομηνία & Ώρα

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Διάρκεια

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 30 ώρες

Τοποθεσία

ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα Dusit Suites Athens, 5-star Hotel, Γλυφάδα

Περιγραφή

 


Ένα ολοκληρωμένο “hands on” ταξίδι σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα, με εισηγητές κορυφαίους bartenders – mixologists.

 

Κάθε συμμετέχοντας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να διαχειριστεί όλα τα αποστάγματα που κυριαρχούν διεθνώς, να παρασκευάσει cocktails με “βαριά” ιστορία και να ασκηθεί στο “αύριο” του bartending. Σύγχρονες τεχνικές, μοριακές παρασκευές, αποδόμηση signature συνταγών, καινοτόμες ιδέες και απρόσμενες πρώτες ύλες!

 

Το τελευταίο masterclass του σεμιναρίου περιλαμβάνει on-the-job training στο bar του 5άστερου ξενοδοχείου Dusit Suites Athens.

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

 

Εισηγητές


Χρήστος Λάγιος


Bartending instructor με 10ετή εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, Bar Manager του 5 stars ξενοδοχειου Dusit Athens Suites, YTON The Music Show και στο “Agia Sophia” OPAP Arena.

 

 

Γιάννης Μηλιώτης


International Brand Ambassador της AXIA Spirits (το πρώτο απόσταγμα Μαστίχας στον κόσμο) με βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, κάτοχος ΜΒΑ και πιστοποιήσεων WSPC, Χημείας Τροφίμων & Τεχνολογίας Διατροφής.

 

 

Διάρκεια


Το σεμινάριο έχει διάρκεια 30 ώρες και διεξάγεται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή του Δεκεμβρίου 2023.

Ώρες: 15:30 - 19:30

 

 

Θεματικές ενότητες

 

  • History of spirits: Από την πρώτη γραπτή συνταγή μέχρι τη λαθραία διακίνηση στο ρούμι.
  • Distillation: Οι πρώτες αποστάξεις στον κόσμο, συνδυασμοί καινοτόμων και παραδοσιακών αποστάξεων, διεθνείς και ελληνικές μέθοδοι απόσταξης.
  • Cocktails & Dreams – Παρουσίαση κλασσικών συνταγών σύμφωνα με το International Bartending School (IBA): Από το ομώνυμο cocktail του James Bond μέχρι το “Νέκταρ των Θεών” που κατανάλωναν οι Αρχαίοι Έλληνες.
  • Μοριακές & άλλες σύγχρονες τεχνικές στο bartending: “Brand new” μέθοδοι παρασκευής cocktails, μοριακές προσεγγίσεις και πρωτοποριακές συνταγές

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

  • Σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εξελιχθούν
  • Σε ερασιτέχνες που επιδιώκουν να εργαστούν
  • Σε σπουδαστές σχολών τουρισμού, εστίασης και συναφών κλάδων

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής

 

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
  • Καλέστε στο 210 32 32 323 , Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:30 – 20:30.
  • Επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα.

Εκδήλωσε ενδιαφέρον

Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ