IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Νέα Συνεργασία: ΣΒΙΕ και PAWsitive VET Care ανεβάζουν την Εκπαίδευση Βοηθών Κτηνιάτρου σε Άλλο Επίπεδο

Διεκδίκησε μία πλήρη Υποτροφία Σπουδών

Η ΣΒΙΕ, η Νο1 Σχολή Υγείας στην Ελλάδα, και η PAWsitive Vet Care, η πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη κτηνιατρική κλινική στην Αθήνα, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους παρέχοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές και αποφοίτους του πληρέστερου εκπαιδευτικού προγράμματος Βοηθών Κτηνιάτρου & Φροντιστών Ζώων Συντροφιάς να αποκτήσουν την εξειδίκευση που απαιτεί η αγορά εργασίας.

 

Η συνεργασία θα προσφέρει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη, "hands-on" εκπαιδευτική εμπειρία στους σπουδαστές της ΣΒΙΕ, διευρύνοντας τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και αναβαθμίζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία των εξειδικευμένων τμημάτων της PAWsitive Vet Care, όπως καρδιολογικό, δερματολογικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό, απεικονιστικό, διαγνωστικό, τμήμα αναγεννητικής ιατρικής, νευροχειρουργικής, φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, κ.ά., συμμετέχοντας στη διαχείριση πραγματικών περιστατικών και αξιοποιώντας “state-of-the-art” εξοπλισμό.

 

Η απόκτηση πρακτικής - κλινικής εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών δευτεροβάθμιας κτηνιατρικής φροντίδας, αλλά και η δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής απορρόφησης σε μία κλινική ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συμπληρώνουν ιδανικά το “παζλ” της άρτιας εκπαίδευσης των σπουδαστών του προγράμματος.

 

Αν η φροντίδα των ζώων είναι το πάθος σου, δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε μια πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα "Βοηθός Κτηνιάτρου & Φροντιστής Ζώων Συντροφιάς", το οποίο ξεκινά τον Οκτώβριο κάνοντας click εδώ

 

Μάθε περισσότερα για την PAWsitive Vet Care εδώ

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ