IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Η Σχολή Οδοντικής Τεχνολογίας της ΣΒΙΕ στην Dental Expo 2024

Η ΣΒΙΕ στην Dental Expo 2024

H ΣΒΙΕ εκπαιδευτικός υποστηρικτής στη Νο1 Έκθεση Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών στην Ελλάδα

Στη μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών - οδοντοτεχνικών ειδών, Dental Expo 2024, συμμετέχει η ΣΒΙΕ ως εκπαιδευτικός υποστηρικτής. Ένας ειδικά διαμορφωμένος branded χώρος φιλοξενεί την 1η Σχολή Υγείας στην Ελλάδα, στην τριήμερη αυτή έκθεση, στο διάστημα 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου,  στο MEC Παιανίας, προσκαλώντας όλους όσους ενδιαφέρονται για μία καριέρα στον κλάδο της Οδοντικής Τεχνολογίας, ως οδοντοτεχνίτες και όχι ως απλά βοηθοί, εξασφαλίζοντάς τους μάλιστα και προνομιακά δίδακτρα σπουδών. 

 

Η ΣΒΙΕ μέσω της συνεργασίας της με το φημισμένο Ινστιτούτο Enrico Fermi της Perugia, προσφέρει αποκλειστικά τη δυνατότητα απόκτησης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Οδοντοτεχνίτη, με τους αποφοίτους της να μπορούν να λειτουργήσουν το δικό τους εργαστήριο!

 

Η έκθεση-θεσμός, εστιάζει στην ενημέρωση των επαγγελματιών της Οδοντοτεχνικής και Οδοντιατρικής για όλες τις νέες τεχνολογίες και τα καινοτόμα προϊόντα, ενώ αποτελεί πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά.

 

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ