IEK SBIE IEK SBIE logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Η Hill's Pet Nutrition συμβάλλει έμπρακτα την εκπαίδευση της νέας γενιάς Β. Κτηνιάτρου

Χορηγία υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της συνεργασίας με τη ΣΒΙΕ

Η Hill’s Pet Nutrition ενισχύει τη διαδικασία εκμάθησης και την πρακτική εξειδίκευση των συμμετεχόντων στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα «Βοηθός Κτηνιάτρου και Φροντιστής Ζώων Συντροφιάς», προσφέροντας στη Σχολή μια σειρά από εκπαιδευτικά βοηθήματα.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι καταρτιζόμενοι Βοηθοί Κτηνιάτρου της 1ης Σχολής Υγείας στην Ελλάδα, επωφελούνται κατά την hands-on εκπαίδευσή τους από την αξιοποίηση κτηνιατρικών βιβλίων, χειρουργικών εργαλείων, προπλασμάτων συρραφής ραμμάτων, ανατομικών μοντέλων και άλλων απαραίτητων μαθησιακών υλικών, που προσέφερε η Hill’s Pet Nutrition για την αποτελεσματική εκπαίδευσή τους.

 

Η Hill’s Pet Nutrition, έχοντας ξεχωρίσει στον τομέα της διατροφής ζώων συντροφιάς προσφέροντας τροφές ανώτερης ποιότητας που βασίζονται στην επιστήμη, κατέχει σε βάθος τις ανάγκες του σκύλου και της γάτας, αναγνωρίζοντας ανάμεσα σε αυτές και την ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα από επαγγελματίες Υγείας. 

 

Για ακόμα μία φορά η Hill’s αποδεικνύει την έμπρακτη υποστήριξή της στην εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών που αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της περίθαλψης ζώων, προσφέροντας τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την εκπαίδευσή τους. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες Hill’s και ΣΒΙΕ προχώρησαν στην παροχή μια πλήρους υποτροφίας στο συγκεκριμένο ταχύρρυθμο πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία στη νικήτρια να προσφέρει τη βοήθειά της στα ζώα που τη χρειάζονται, από τη θέση του επαγγελματία. Πλέον, το πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο μέσω της σημαντικής αυτής χορηγικής προσφοράς.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Hill’s Pet Nutrition.

 

*Έναρξη νέων τμημάτων στις 29 Οκτωβρίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες  και δήλωση ενδιαφέροντος εδώ.

 

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Αθήνα

210.32.32.323

ΙΕΚ ΣΒΙΕ Πάτρα

2610.277.770
ή
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ